Wat ik doe

Ik onderneem graag! Alleen of met gemotiveerde mensen of mensen die graag gemotiveerd willen worden. Niet teveel blabla, een beetje is wel grappig.

“Iwan is the type of guy that rolls up his sleeves and starts on a job, and does not stop until it’s done. Very practical and down to earth. Having had the opportunity to work together for several years, Iwan has also gained experience in the digial side of business (processes) and thus can very likely contribute to situations where conventional business models need to be shifted towards a more advanced future.”

Bekijk alle referenties

Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf* , als partner of als free-lancer voor een opdrachtgever.

Voor hele korte projecten of opdrachten kan jij mij inhuren, ook zonder blabla. Dit doe ik naast de verschillende eigen start-ups en deelnemingen. Dit deelnemen kan zijn met kennis, ervaring, financieel, facilitair en andere middelen.

Kernwoorden: Travel, Operations, Lifestyle, Ecommerce & Online, Startup, Innovatie, Internationaal en hands-on.

Duidelijk, doeltreffend, en open voor samenwerken. KLM, Schiphol, OAD, Exact maar ook ICT, Finance, Audit en Lifestyle bedrijven behoren tot mijn “track-record”

Een overzicht van deelnemingen en andere leuke nieuwe ideeën.

Mijn ervaring is internationaal, vaak als kleine niche speler in “de markt” . te groot als servet en te klein als tafellaken. Hierdoor een berg ervaring, als kleinduimpje met hands-on ervaring. Bijna “gedwongen” om door-te-zetten en creatief te zijn.

 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of bekijk eerst enkele referenties wat andere over mij schrijven.

 

 

 

*) Deelnemingen gaan via verschillende rechtspersonen die in het betreffende land (waaronder, maar niet beperkt tot, Italië, Duitsland en Denemarken) geregistreerd zijn of via de Stichting El Cerebro, een financiële holding opgericht in 1999 en ingeschreven in het Handelsregister van Amsterdam onder nummer 34114212